Garantie

Saltea ortopedica OradeaProdusele noastre sunt fabricate conform standardelor de calitate in vigoare, va asiguram ca saltelele ortopedice comercializate de magazinul nostru sunt de o foarte buna calitate, producatorul nostru avand mare grija si la fabricare produsului si la ambalarea, manipularea si transportul acestuia.

Fiecare saltea expusa la vanzare este insotita de specificatiile tehnice, manual de utilizare si certificat de garantie autentic pe care este inscriptionata data fabricatiei si stampila companiei producatoare.

Magazinul nostru este lider de calitate pe piata locala oradeana, saltelele noastre au fiecare garantie 3 ani pentru ca, asa cum mentionam mai sus sunt fabricate conform standardelor de calitate in vigoare, iar astfel dvs. aveti certitudinea ca alegand sa achizitionati o saltea de la PracticMob Oradea faceti cu adevarat cea mai buna investitie.

Mai mult decat atat si mai ales ca o sustinere practica a celor mentionate mai sus va informam asupra faptul ca desi comercializam aceste saltele de aprox. 4 ani de zile manazinul nostru nu s-a confruntant niciodata cu un caz in care clientul sa fie nemultumit de achizitia facuta de la noi.

Ne mandrim cu faptul ca iIn acesti 4 ani nu am avut niciodata o saltea refuzata sau returnata ulterior pe baza a niciunui motiv (tehnic sau de oricare alta natura), reusind astfel sa multumim fiecare client al nostru. Ne bucuram asadar, de loialitatea deplina a clientilor nostri, iar pentru increderea acordata nu putem decat sa va multumim si sa va fim in integralitate recunoscatori


Mobila import | Saltele ortopedice | Transport marfa

WebDesign & Hosting by WebGraphics